Rhodesian Ridgeback

De Rhodesian Ridgeback staat bekend om zijn atletische vermogen en zijn loyaliteit en toewijding aan zijn baasjes. Het ras wordt beschouwd als intelligent en onafhankelijk, en heeft een sterke wil om te jagen en te verkennen. Rhodesian Ridgebacks hebben een krachtig en gespierd lichaam.

Als gevolg van hun jachtinstinct en onafhankelijke aard hebben Rhodesian Ridgebacks consequente positieve training en socialisatie nodig om goed opgevoed te worden. Ze zijn over het algemeen goed met kinderen en andere huisdieren. De Rhodesian Ridgeback is een energieke hond die veel beweging nodig heeft en zich het best voelt wanneer hij deel uitmaakt van een actieve familie.

Wil je meer weten over de Rhodesian Ridgeback, neem dan vooral een kijkje op de website van de rasvereniging van de Rhodesian Ridgeback  RRCN site (Rhodesian Ridgeback Club Nederland). Op deze site kun je betrouwbare informatie vinden over de geschiedenis, karakter, rasstandaard, raskenmerken maar ook de juiste informatie over het aanschaffen van een pup en wat daar bij komt kijken

Dharuba Beat the Clock
Geboren: 18-10-2020
Karakter: Zelfverzekerd, waaks, beschermend, gereserveerd naar vreemden, gevoelig, atletisch gebouwd
Gezondheidsuitslagen:
Stamboom 
Heupdysplasie (HD): AElleboogdysplasie (ED): Vrij
Juveniele Myoclonische Epilepsie: N/N Degenerative Myelopathy – PCR: N/N
Degenerative Myelopathy – PCR: N/NHemophilia B (Factor IX) – PCR: N/N
D-locus D1 (dilution): N/NB-locus (brown, chocolate, liver(nose)
Variant bd: N/NVariant bc: N/N
Variant bs: N/NHaemophilia A (factor VIII deficiency) – PCR : N/N
Embark profiel